קידום אתרים בגוגל לחנויות וירטואליות בעזרת 10 טיפים
מעוניין לבנות חנותקידום אתרים בגוגל לחנויות וירטואליות בעזרת 10 טיפים
מערכת לניהול הזמנות – מערכת מתקדמת ועתירת טכנולוגיות חדשניות לניהול הזמנות הכוללת כלים כמו אזור מעקב אחר הזמנות, שליחת הודעות ללקוח לאישור ההזמנה ולמעקב אחרי ביצוע ההזמנה והמשלוח, כניסה לפי הרשאות, הדפסת הזמנות ומדבקות ועוד. יודגש כי למערכת ניהול חנות וירטואלית מתקדמת יש יתרונות רבים עבור בעלי העסק ומנהליו, מומלץ לקבוע אחראי על ניהול החנות ולהכשיר אותו לנושא כדי למקסם תוצאות ולשפר את המכירות באתר. וודאו כי יש לכם שליטה מלאה על כל הקופות איתן אתם סולקים, הן בחנות הפיזית והן בחנות באינטרנט. אם אתם עדיין ספקנים, נציין שהמידע הזה תקף במידה רבה גם לגבי ישראלים. אם אתם מתקשים למצוא שמות נסו להשתמש במחוללי שמות הזמינים אונליין. כולנו כבר חיים בעידן שבו כל המידע שאותו אנחנו רוצים למצוא ואשר אנחנו מעוניינים בו, נמצא במרחק נגיעה מאתנו. בתור בעל עסק, אתה בוודאי מכיר את תחושת הסיפוק הגדולה אשר אתה חש כאשר הצלחת לספק ללקוח שלך בדיוק את המוצר שאותו הוא היה צריך. אנשים מבינים שלא צריך לצאת מהבית על מנת ללכת לקניות ומצד שני יותר ויותר בעלי עסקים מבינים שרשת האינטרנט יכולה להכניס להם הרבה כסף. השיטה הינה שיטת הדרופשיפינג והיא עובדת על ידי סגירת הסכמים עם יצרנים מסוימים או כל אחד אחר שמחזיק בסחורה לגבי המחיר והאספקה, בעל החנות הוירטואלית לא צריך להחזיק פיזית את הסחורה אצלו אלא רק לפרסם אותה באתר שלו, ואז כשתתבצע עסקה והכסף ישולם יבקש מזה שמחזיק את הסחורה שישלח אותה בשבילו והוא ישלם לא על כך.
10. גיבוי החנות הוירטואלית: אחד ההיבטים החשובים ביותר עבור בחירת אחסון אתרים חנות וירטואלית, הינו באשר לשאלה האם קיים גיבוי אוטומטי לחנות – גיבוי אשר מסוגל לאפשר שחזור מהיר ויעיל של החנות הוירטואלית בלחיצת כפתור. מערכת הפרסום של פייסבוק נחשבת לאחת היעילות והמתקדמות ביותר באינטרנט, באמצעותה בעל החנות יכול לפלח ולהגדיר את קהל היעד המתאים ביותר למוצרים או לשירותים שהוא מציע בחנות. בעלי חנות וירטואלית צריכים לשקול אם יספיק להם אחסון אתרים שיתופי בו יוגבלו למדיניות חברת האחסון לשליחת דוא"ל, או לחליפין, ישתמשו באחסון אתרים ייעודי או VPS – בהם לא תהיה להם הגבלה על כמות הדוא"ל השיווקי אשר יישלח ללקוחות החנות הוירטואלית וללקוחות פוטנציאליים נוספים. דף הסליקה של החנות הוירטואלית מהווה אמצעי סליקה לכל דבר ועניין ומרגע אישור פרטי האשראי וביצוע התשלום, חלים הן על הלקוח והן על החנות הוירטואלית כל כללי המסחר והתשלום המקובלים בחוק. מערכות הניהול מאפשרות לכם בין היתר: לעדכן מוצרים באופן שוטף (כולל פונקציה להוספת או הורדה של מוצרי מדף מהאתר), לשנות מחירים, לעדכן פרטי מבצעים ועוד. ולמרות כל זאת, עדיין יהיו גולשים שירצו לרכוש את המוצר אך יחששו למסור את פרטי כרטיס האשראי שלהם דרך האתר. לא פחות חשוב להצלחת המכירות זה פעילויות שיווק שיביאו גולשים לאתר, בין אם באמצעות חיפושים במנועי החיפוש, רשתות חברתיות, דיוור ישיר ועוד.
ישנם יתרונות רבים לאלו המחליטים על בניית חנות וירטואלית לעומת חנות פיזית ונמנה אותם פה: ראשית, בחנות וירטואלית העלויות קטנות הרבה יותר ואין צורך בהשקעת סכום כסף גדול למטרה זו כדוגמת שכירות גבוהה, החזקת עובדים ועוד. מיתוג חנות באינטרנט – בחירת צבעים ועיצוב (במידה ואין כבר לעסק שלכם משהו קבוע) עבור האתר שלכם אשר לפיהם יעוצב האתר. לשם הכנת המאמר, ביקשנו להיעזר בחברת ORIGINAL CONCEPTS שמתמחה בעיצוב והקמת חנויות וירטואליות באינטרנט. על ידי השקעה בעיצוב UX/UI, עסקים יכולים להבטיח שהלקוחות יישארו מעורבים ומתעניינים במוצרים או בשירותים שלהם. יצאנו בעזרתם לחקור ולהבין את החשיבות של UX/UI בעיצוב חנות מקוונת וירטואלית לעסקים. כאשר מדובר על בניית חנות דיגיטלית, העיצוב הוא פרמטר חשוב מאד על מנת שהיא תהיה רווחית – בניית חנות וירטואלית כוללת מספר מרכיבים, ובראשם השפה הוויזואלית והמיתוגית של החנות. בניית חנות וירטואלית הינה שיטה נוחה לנהל חנות ללא צורך בהחזקת מקום והוצאת כספים רבים אך ישנה שיטה נוספת שאינה מצריכה אחזקת מלאי וסיכון כספי גדול. וורדפרס הינה מערכת ניהול התוכן הפופולרית ביותר (CMS) בעולם, ומסיבה טובה.
הטעות הנפוצה ביותר בנוגע לעיצוב חנויות וירטואליות היא הבלבול בין חנות מעצבת ויפה, לבין חנות מעוצבת עם דגש על חווית גלישה נוחה, יכולת מכירה, שימושיות ואמינות. לשם השוואה, גלישה באתר וירטואלי באינטרנט ובחירת המוצרים היא מהירה יותר ודורשת הרבה פחות אנרגיה. במערכת המתקדמת ופורצת הדרך של קונימבו זוכים בעלי החנויות לממשק מתקדם המאפשר להם גישה מהירה ויעילה בכל זמן ומכל מקום בארץ ובעולם. הדרך הטובה ביותר להפוך את העסק שלנו לעסק מיוחד היא לבנות לו אתר אינטרנט ייחודי שיש בו גם חנות וירטואלית. בעבר, הדרך של בית עסק לגדול ולהתפתח חייב אותו לפתוח סניפים פיזיים, פרונטאליים במקומות שונים. מעצב אתרים הינו אחד שיודע את החוקים שבעיצוב ומה אמור למשוך את הגולש להמשיך ולהסתובב באתר ולבסוף לבצע את הרכישה של המוצר. חלק מהמטרה הזו יתקבל על ידי עיצוב נכון של החנות על ידי מעצב האתר ולאו דווקא בצבעים צבעוניים ומרהיבים. קצת קשה להאמין, אבל האינטרנט, שמהווה חלק בלתי נפרד מחיי רובנו, נמצא איתנו פחות מרבע מאה – למעשה רק באוגוסט 1991 נפתח ה-WWW לשימוש כרשת המוכרת לנו (המחקר שהוביל את ההתפתחות המדהימה והמשמעותית הזו החל בצורה כזו או אחרת כ-20 שנה קודם לכן). חלק גדול מהרכישות המקוונות בימינו מתבצע דרך סמארטפונים, ועל כן כשמדברים על העניין של עיצוב חנות וירטואלית ברוב רובם של המקרים חשוב להקפיד שהעיצוב יהיה רספונסיבי – כלומר כזה שמותאם לכל הגדלים והסוגים של המסכים הקיימים בימינו.