The פתיתים אחד אחד Diaries
מעוניין לבנות חנותתודה, את זה הבנתי. השאלה שלי גם אם נניח כתוב אש נמוכה – אז זה עיגול קטן שמכוון בהכרח על להבה נמוכה או עיגול קטן בלהבה כלשהי?
מתחילים בטיגון הבצל (היה לי גם חצי בצל סגול במקרר אז הוספתי אותו למסיבה) צילום: שרית גופן
מערבבים כחמש דקות (אלון מעדיף לערבב בכף רגילה, לשרוט את הסיר היטב),
עד שהם מתחילים להזהיב והבית מריח כמו לחם. צילום: שרית גופן
תודה, את זה הבנתי. השאלה שלי גם אם נניח כתוב אש נמוכה – אז זה עיגול קטן שמכוון בהכרח על להבה נמוכה או עיגול קטן בלהבה כלשהי?
אפשר גם להעביר את הפתיתים לצלחת ולהניח את האנטיפסטי מעל
קבלו מתכון לפתיתים בסיר אחד שכל הילדים (ובטח המבוגרים) אוהבים, שמבשלים ברוטב עגבניות מפנק התורם המון לחווית הטעמים המושלמת של המנה.
פתיתים הם הפחמימה האהובה עליי והמתכון הבסיסי שלך מעולה,
קצת דמעתי (למי ששואל זה הבצל) מההכרות האישית עם הפיברו של האמא הפרטית שלי . אז תודה ממי שיודעת להכין ביף וולנגטון אבל לא פתיתים .
הם יכולים לקבל טעמים של מזרח רחוק, של מזרח תיכון (תשאלו את עומר מילר מה הוא יכול לעשות עם פתיתים, עוף וראס אל חנות), איטליה, יוון, אין חומר גלם שאי אפשר לשדך להם, read more ובהרבה מקרים התוצאה תפתיע אתכם (אני פעם הוספתי פתיתים מבושלים לתערובת עגבניות ויצא.. שקשוקה פתיתים!).
אז לפי זה, חצי בצל ששהה לילה במקרר הוא מושבת חיידקים ולכן התחלתי להשתמש בבצלים שלמים תמיד… מה אתה אומר?
היי עוז כמה כוסות מים צריך לכוס פתיתים או כמה כוסות מים צריך לחצי כוס פתיתים (אני לא מכינה בכמויות )
הוא פשוט ממש טוב בכל הז'אנר הזה של פתיתים-אורז-בורגול-קינואה.
ברגע שעוברים את הכמות הזאת, מולקולות העמילן 'מתפוצצות' ומשחררות את התכולה שלהם החוצה, מה שנותן מרקם דביק ודייסתי. לכן, אם רוצים פתיתים במרקם לעיס, חשוב שלא להוסיף מים בכמות מוגזמת.