The Smart Trick of פתיתים אדומים That Nobody is Discussing
מעוניין לבנות חנותצפו: איך מכינים פתיתים מושלמים (מתוך עמוד היוטיוב שלי )
טרם הכינותי את הפתיתים עם כרובית, אבל נראה מפתה ואין סיבה שלא יהיה טעים, גם כמעט אפס קלוריות.
בכל מקרה, כל עשב תיבול שאתם יכולים לחשוב עליו יתאים למנה הזו: פטרוזיליה, כוסברה, שמיר ובזיליקום, בצל ירוק (כולם עם הגבעולים!
כן, אבל עדיף אורז עגול שיותר עמיד לערבובים הרבים הנדרשים כאן
תקנון אתר
הדיון האין סופי כוס מים רותחים או כוס וחצי מים רותחים על כוס פתיתים ואולי בכלל משתמשים במים מהברז ? וכמה שמן שמים כף אולי שתי כפות ?
– כן, גבעול סלרי. הוא התווסף במקום אבקת מרק עוף שמינה וודאי הוסיפה לפתיתים. בכלל, ריח של מרק עוף הוא אחד הריחות שאני הכי זוכרת מהילדות, דווקא לא לרעה, אבל איפה שאפשר אני משתדלת לקמץ בו בעיקר כשיש ירקות שיכולים להחליף אותו כמו הסלרי.
תתחילי בחימום גבוה עד לרתיחה click here ולאחר מכן תכסי ותנמיכי לחום בינוני-נמוך (משהו באמצע) .
רוצים לקבל עדכונים בפוסטים הבאים שלי? כתבו את כתובת המייל שלכם בתיבה מצד שמאל למעלה
אחרי שנייייייים של עיסת פתיתים וויכוחים עם הבעל יצאו פתיתים בול כמו שצריך בזכות המתכון שלך.
בספר שלי הקדשתי מספר עמודים ומתכונים למתכוני פתיתי כרובית, אז היום הייתי צריך לחשוב איזה מתכון מעניין אני יכול ליצור שאתם עדיין לא מכירים.
אתה אלוף! פעם ראשונה שיצאו לי פתיתים מעולים! ההסברים שלך נהדרים, וכבר שיבחתי זאת במדריכים אחרים שלך.
הפתיתים עוברים שלב אחד חשוב בדרך שהופך אותם לשונים ממקביליהם: אפייה (לכן כתוב על האריזות.
כיף שאפשר למצוא היום את המוצר בקלות בארץ – הוא בסיס מעולה לרוטב בולונז, רטבים לקציצות, שקשוקה ועוד.