The Ultimate Guide To פתיתים אחד אחד
מעוניין לבנות חנותצפו: איך מכינים פתיתים מושלמים (מתוך עמוד היוטיוב שלי )
התשובה: זו אכן פחמימה ריקה – כלומר עשויה מקמח לבן שמופשט מכמעט כל ערכיו התזונתיים.
פחות כדאי להשתמש במים קרים כי הרותחים מזרזים את הבישול.
לפני שאתם שואלים, אין שום בעייה לטבען את הסיפור – שמים שמן קוקוס במקום החמאה, קרם קוקוס במקום גבינת השמנת (תנו לו להתקרר למשך הלילה ואז תוכלו להוציא ממנו תערובת גבינתית ממש) וקצת רוטב סויה (בתחילת הבישול, מוסיפים יחד עם השום) במקום הפרמז'ן ואתם מסודרים.
פתיתים אפשר לעשות עם בצל מגורד מטוגן. ורק עם מלח ופלפל. יותר טעים והרבה יותר בריא לדעתי
דווקא בגלל המחלה של אמא, בגיל מאוד צעיר גיליתי את הסיפוק בלהכין סיר מלא ולראות אותו מתרוקן, ולשמוע את השקט המיוחד הזה, שקורה כשכל המשפחה אוכלת ונהנית.
יצא טעים. הזכיר לי את הילדות. הפעם האחרונה שאכלתי פתיתים הייתה בכיתה ד' בערך. הייתה לנו חברה שגרה ליד הים ואמא שלה תמיד הכינה פתיתים.
הגשת את הפתיתים מיד לאחר ההכנה או שהפתיתים המתינו בסיר?
שהפתיתים מוכנים, מוסיפים מעט שמן זית ומערבבים היטב, זה מפריד אותם וגורם להם להיות אחד אחד.
בתחילת הבישול (ביחד עם העשבים) אפשר להוסים עגבניות מיובשות קצוצות, ובסוף (כלומר, אחרי שהפתיתים מוכנים) אפשר לערבב פנימה אנטיפסטי (בפרשנות הישראלית למונח) – כלומר כל מיני ירקות קלויים בתנור כמו פלפלים, עגבניות שרי, קישואים, כרובית, בטטה, בצל, כרישה, שום צלוי ועוד.
הכוונה היא שאת עומדת לידם כל הזמן ומשגיחה לראות כשהם מתחילים להזהיב
עוגות עוגיות מאפים גלידות דגים ירקות מתכון לאורז לחמים קינוחי כוסות ריבות פסטה מתכונים טבעוניים מתכונים למנות ראשונות מתכונים דיאטטים מתכוני ילדים תוספות קינוחים סלטים פשטידות מתכוני עוף תבשילים ללא גלוטן מרקים ; שליחה get more info במייל
את הפוסט הזה אני מקדיש לאמא, שדוחפת בלי להיות פושרית, מקשיבה בלי לשפוט ואוהבת בלי תנאים.
לאחר שהפתיתים מוכנים מומלץ להוסיף גבינת פרמז’ן או צהובה או מוצרלה מגורדת, לערבב ולסגור את המכסה לכמה דקות (הגבינה תימס מהחום).