פתיתים אדומים

מעוניין לבנות חנות

There is certainly a difficulty between Cloudflare's cache and your origin Internet server. Cloudflare displays for these problems and mechanically investigates the trigger.

לעוד סיפורים ועדכונים ממעבדת המטבח שלי עקבו אחרי באינסטגרם @oztelem וגם בפינטרסט 

אפשר להכין אותה בגרסה מושקעת עם קציצות פיצקיות אבל המתכון עובד גם עם פחות ההשקעה (ראו: לפני שאתם שואלים).

פאסאטה זה שם אלגנטי לעגבניות בשלות שעברו בישול קצר וסינון (מלאכה מעיקה למדי בבית) ויש להם מרקם נעים וחלק.

קטגוריות: איך להכין.., טבעוני, מבינים לבשל, מבשלים מהבסיס, מתכונים, צמחוני, קואצ'ינג במטבח, ראשונות, שבועות

הדיון האין סופי כוס מים רותחים או כוס וחצי מים רותחים על כוס פתיתים ואולי בכלל משתמשים במים מהברז ? וכמה שמן שמים כף אולי שתי כפות ?

התשובה: לא חובה להרתיח את המים מראש הסיר גם ככה לוהט מהקלייה אז המים מגיעים לרתיחה מהר.

וגם – היית משתמש בפתיתים במרק עוף במקום תוספת אטריות למשל?

לאחר שקולים את הפתיתים על יבש מוסיפים את השמן עם הבצל המטוגן תוך כדי עירבוב שיצפה אותם היטב. מוסיפים רק רבע עד חצי כוס מים רותחים בכל פעם, מערבבים תוך המשך טיגון קליה על להבה הכי קטנה.

כשהירקות מתחילים להתרכך אני מכניס פנימה את הפתיתים ונותן גם להם טיגון טוב.

בצק חלומי: מתכון לספינג' מרוקאי אוורירי בפנים קריספי מבחוץ!

אפשר להשתמש בכרובית רגילה קפואה ופשוט לחתוך לבד או שחייבים פתיתי כרובית?

בעזרת פתיתים אדומים ידיים רטובות יוצרים קציצות קטנות (הכי קטנות שמסתדר לכם ליצור).

יש לנו צליאק במשפחה-אפשר עם אורז?אם כן,אלו התאמות צריך?ת

Sellio System Dashboard

Get in touch

רוצים לדעת עוד, לשמוע עוד, לראות עוד, מוזמנים ליצור קשר אנושי איתנו בכל זמן ומכל מקום.|



    שלחו הודעה בוואצאפ לקבלת הצעת מחיר לחנות וירטואלית להצעת מחיר