פתיתים אדומים
מעוניין לבנות חנותאורז עגול (לסושי/ריזוטו) פה יהיה מצוין. שיטת הבישול פה היא גם ככה כמו של ריזוטו אז לא צריך התאמות – בישול בסיר פתוח עם הוספת נוזלים בהדרגה
פחות כדאי להשתמש במים קרים כי הרותחים מזרזים את הבישול.
פתיתים אפשר לעשות עם בצל מגורד מטוגן. ורק עם מלח ופלפל. יותר טעים והרבה יותר בריא לדעתי
בקשר לתבשיל כרוב עם עגבניות. אמי (מרומניה) היתה מכינה כרוב עם בצל מאודה, עגבניה, רסק עגבניות. מיץ לימון ועלה דפנה וכמובן מלח פלפל. תענוג נוסטלגי.
מדיניות פרטיות
לאחר שהפתיתים מוכנים מומלץ להוסיף גבינת פרמז’ן או צהובה או מוצרלה מגורדת, לערבב ולסגור את המכסה לכמה דקות (הגבינה תימס מהחום).
!!! כל יום חמישי שזה יומי החופשי אני מכינה לילדים משהו מהמתכונים שלך. הכל פשוט מדהים…. תודה תודה על הרעיונות המדהימים
נדמה לי ששאלתי אך לא זוכרת איפה. חיפשתי וחיפשתי… מה הכוונה אש בינונית או אש נמוכה?
פתיתים אדומים, מחפשים תוספת לילדים לארוחת צהריים ? משהו קל בלי לשבור את הראש יותר מידי משביע טעים והילדים מאוד, אוהבים כמה דקות הכנה ולשולחן.
אכן – גם כשמשתמשים בכרובית טרייה המטרה היא רק לרכך את הפירורים ובשביל זה בכלל לא צריך נוזלים (כי רוב הכרובית הוא מים)
המפתח להצלחה הוא מתיקות העגבניות website הנאפות. עגבניות דורה או תמר כבר אין, אז אפיתי עגבניות שרי.
יוצא כל כך טעים שהמנה מככבת בארוחות הצוהריים של ילדיי, ומאחר שהם טורפים את זה הם לא צריכים שום תוספת ליד!
היום דואגים לארוחת צהריים לילדים, פתיתים צהובים על הכוונת, בתאבון.
אפשר לשים גם ירקות אחרים שבאים לכם בטוב כמובן, כמו סלרי, שום, כרישה, שורש פטרוזיליה/סלרי ועוד