פתיתים אדומים

מעוניין לבנות חנות

פעם מישהי כתבה לי "אני לא צריכה אותך בשביל לבשל, אני יודעת לבשל טוב. אז למה בכל זאת אני נכנסת לאתר שלך ? לפעמים יש ימים שלא בא לי לבשל , בימים כאלה אני נכנסת לאתר שלך ועושה בדיוק את מה שאת כותבת ויוצא נהדר" או לקבל תגובה מאבא שמאושר שהילדים אכלו את האוכל שהוא הכין והוא כל כך חשש שהם לא יאכלו, אני חושבת שהחזקתי אצבעות יחד איתו גולשת אומרת לי שכל חייה היא לא סבלה את המטבח, היא השלימה עם זה שהיא לא יודעת לבשל, פתאום בזכות האתר היא התאהבה במטבח ♥ נאמר ככה זה היה אצלה כל הזמן בפנים אני בקטנה עזרתי לזה לצאת החוצה.

מומלץ מאוד לבשל את הפתיתים בסיר טפלון כדי להימנע הידבקות של הפתיתים לתחתית

לרוטב הזה מוסיפים את פתיתי הכרובית ואותם מבשלים עד שהם רכים.

אני משתמש בבשר טחון טרי שאותו אני מתבל בפפריקה ואורגנו, פשוט כי אני אוהב את הטעם שלהם, וכמובן במלח. מכיוון שהקציצות מתבשלות יחד עם הפתיתים שמתערבבים להם רבות במהלך הבישול, לא הוספתי לקציצות ביצה, ירקות, עשבי תיבול ופירורי לחם, שהייתי מוסיף בכיף אם היה מדובר בסיר של קציצות ברוטב לבדן.

חֶלַה: אמרת חצי חבילה, או משקל בגרמים… אם אין משקל ויש עין עקומה, כמה כוסות פתיתים זה יוצא?

הי קודם כל עשיתי כבר כמה מתכונים וכולם מצויינים.רציתי לדעת כמה מלח ופלפל צריך לשים?

– לפתיתים יש נטייה להדבק לתחתית הסיר, בטח בתוך הרוטב הזה, לכן תקפידו לערבב כל כמה דקות עם כף עץ (כדי לא לשרוט את הסיר).

את אולי יודעת — ואם לא — הנה אני מחדש לך , שלכתחילה ,באמת — הותרו לאדם הראשון ולחוה זוגתו — רק ירק עשב ופרות העצים שהיו בג"ע — למעט עץ הדעת , רק לאחר היציאה מן התיבה — הותרו בעלי החיים לאכילה read more — עם המגבלה —של "אבר מן החי" , מה לעשות שהטבע האנושי הוא גם טבע חייתי — וצריך הרבה מאד אנושיות — כדי להימנע מבשר ! יתרון האדם על פני

יש לי שאלה קטנה, מה דעתך על שימוש בפתיתי ברוקולי במקום הפתיתי כרובית? מנסה למצוא להם גם שימוש מגניב. תודה (:

מתכון פיגוז, יצא פצצה, לא השתמשתי כלל בשמן. טיגנתי בצל עם טיפהלה מים כשהתחיל להיחרך, אחר כך פיטריות ואחר כך את הפתיתים והוספתי רק מים ותבלינים. ממש טעים ופשוט

רסק ממש יזרום אחרי הקלייה לפני המים – להוסיף כף ולטגן עם הפתיתים הזהובים

אז מינה יקרה, לא השארת לי את המתכון ההוא לפתיתים שכל כך אהבתי, אז הכנתי אותם מהזכרון והם הדבר הכי קרוב לריח ההוא, שקיבל את פני כל בוקר.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the finest YouTube experience and our newest functions. Find out more

דבר ראשון, חייבת לציין שאני חדשה במטבח, ואני פשוט חורשת על המתכונים שלך אז תודה

Sellio System Dashboard

Get in touch

רוצים לדעת עוד, לשמוע עוד, לראות עוד, מוזמנים ליצור קשר אנושי איתנו בכל זמן ומכל מקום.|



    שלחו הודעה בוואצאפ לקבלת הצעת מחיר לחנות וירטואלית להצעת מחיר