פתיתים אדומים Things To Know Before You Buy
מעוניין לבנות חנותצפו: איך מכינים פתיתים מושלמים (מתוך עמוד היוטיוב שלי )
מוספים לסיר את התבלינים (מלח, פלפל, פפריקה) ואת רסק העגבניות ומערבבים את כל המרכיבים יחד כדקה
יש עניין לתת הוראות מדויקות יותר לגרסה הקצרה של הבשר הטחון.
ובכללי הטיגון משפר את הטעם של הקציצצות ועוזר לפתוח את הטעמים של התבלינים שבפנים, אז אם את לא הלחץ זל מן להכין לא הייתי מוותר עליו
*מומלץ להשתמש בסיר עם ציפוי שאינו נדבק כמו טפלון או סיר יציקה.
אם אני ריצה לעשות חצי חצי ולערבב פנימה גם פתיתים אמיתיים, יש לך המלצה מבחינת כמות המים והזמנים?
צילה: האם המתכון משתנה אם משתמשים בצורות שונות של פתיתים?
גולשים מכינים וממליצים: אודליה : הכנתי היום את הפתיתים. יצא פשוט מעולה !
לאחר שקולים את הפתיתים על יבש מוסיפים את השמן עם הבצל המטוגן תוך כדי עירבוב שיצפה אותם היטב. מוסיפים רק רבע עד חצי כוס מים רותחים בכל פעם, מערבבים תוך המשך טיגון קליה על להבה הכי קטנה.
שמור בדפדפן זה website את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
מינה הייתה הגננת המיתולוגית שלי, זאת שהייתה שם בשנים הראשונות.
(בדיוק כשגמרתי את טיגון הבצל בשמן היתה הפסקת מים ולא היו לי מים בבית בשום צורה אז אספתי כל פעם קצת מהמזגן).
חוצים לאורך ופורסים דק את הבצל. חוצים את הגזרים לאורך ופורסים דק.
לפתיתים יש נטייה 'להתמצק' מהר מאוד. בעבר הכנתי כמה מתכונים עם פתיתים, לא למריך הזה.