פתיתים אדומים
מעוניין לבנות חנותאורז עגול (לסושי/ריזוטו) פה יהיה מצוין. שיטת הבישול פה היא גם ככה כמו של ריזוטו אז לא צריך התאמות – בישול בסיר פתוח עם הוספת נוזלים בהדרגה
לעוד סיפורים ועדכונים ממעבדת המטבח שלי עקבו אחרי באינסטגרם @oztelem וגם בפינטרסט
הי . נפעמת בכל פעם מחדש מהאסטטיקה , הצילומים היפים והמתכונים המשובחים .
בכל מקרה, ברגע שמטגנים לבצל את הצורה כמו שעושים כאן, בהנחה שהבצל עדיין נראה כמו בצל ולא מראה סימני ריקבון או ריח רע,
הם פתרון מעולה לכל מי שרוצה לשלב יותר ירקות בתזונה שלו, וילדים גם מתחברים למרקם שלהם יותר בקלות.
פתיתים אדומים מושלמים ומתקתקים שיוצאים אחד אחד ועדיין שומרים על העסיסיות שלהם.
הקלייה הזו עושה שני דברים: היא מזהיבה את הפתיתים, מה שנותן להם עוד טעם בעזרת תגובות ההשחמה: מאיירד וקרמול (אתם תריחו ריח של לחם אפוי טרי ברחבי המטבח), ומשנה את המרקם שלהם –המשך ישיר לאפייה שהם עברו במפעל, ככה שהם יוצאים יותר לעיסים ויותר מגניבים. חשוב לערבב באופן רציף, ואם שניים שלושה נשרפים לא נורא
היום בחרתי לתת שלושה מתכונים, אחד בסיסי, פשוט, כזה שתמיד עובד ויכול לשמש כתוספת לכל מנה עיקרית עמוסת רוטב שתכינו.
יש לי שאלה קטנה, מה דעתך על שימוש בפתיתי ברוקולי במקום הפתיתי כרובית? מנסה למצוא להם גם שימוש מגניב. תודה (:
אם אני מעוניינת להכין כמות לזוג אני מכינה כוס פתיתים נכון? כמה מים, מלח, א. מרק ושמן צריך לשים? אם אני רוצה להכין את זה עם בצל כמה לשים? והאם כמות השמן משתנה?
שם : צא מדהים..גם website הילד שלא אוכל… אהב – אחרית הימים תודה
מערבבים ומגישים. אם רוצים אפשר רגע לפני ההגשה להוסיף עוד שמן זית.
ברגע שפתיתי הכרובית התרככו לפי הטעם שלכם טועמים ומתקנים את התיבול בעוד מלח ופלפל וזהו – יש לכם אחלה תוספת לקציצות שמלאה בירק בלי להתפשר על הטעם.
כן, אבל עדיף אורז עגול שיותר עמיד לערבובים הרבים הנדרשים