פתיתים אחד אחד Fundamentals Explained
מעוניין לבנות חנותתודה, את זה הבנתי. השאלה שלי גם אם נניח כתוב אש נמוכה – אז זה עיגול קטן שמכוון בהכרח על להבה נמוכה או עיגול קטן בלהבה כלשהי?
שלום אפרת! קראתי את ההוראות פה וזה מאוד הזכיר לי את דרך הבישול של אורז. אז עלה במוחי רעיון, יש בבעלותי מבשל אורז אוטומטי. האם ניתן לבשל פתיתים בקלות פשוט עם שימוש במבשל אורז?
מוסיפים את השום הפרוס (והטימין/אורגנו) ומטגנים דקה נוספת, עד שהשום נראה מעט שקוף.
תיבול: חצי כפית אבקת מרק, רבע כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
כדי למנוע תקלות מסוג אלו שקרו לך אני ממליצה להנמיך את הגז למינימום כשמוסיפים את המים ולהוסיף אותם לאט ובהדרגה.
דווקא בגלל המחלה של אמא, בגיל מאוד צעיר גיליתי את הסיפוק בלהכין סיר מלא ולראות אותו מתרוקן, ולשמוע את השקט המיוחד הזה, שקורה כשכל המשפחה אוכלת ונהנית.
על כל כוס פתיתים יש לשים כוס ורבע מים. שים לב שגם זמן הבישול מתקצר כשמדובר בפתיתים.
היי! אני חן מזרחי, בלוגרית אוכל, יוטיוברית ואמא לארבעה ילדים מתוקים (שיהיו בריאים). ברוכים הבאים לבלוג האוכל שלי- חן במטבח.
מתכון פיגוז, יצא פצצה, לא השתמשתי כלל בשמן. טיגנתי בצל עם טיפהלה מים כשהתחיל להיחרך, אחר כך פיטריות ואחר כך את הפתיתים והוספתי רק מים ותבלינים. ממש read more טעים ופשוט
בהתחלה בישלתי אותם עם אבקת מרק ובצל, אחר כך עם פפריקה וכורכום, ויום אחד ניסיתי אפילו לבשל אותם עם עמבה. לא עבד.
קוצצים את השני בצלים, וקוצצים איתם את השום, ואז בסיר מטגנים אותם בשמן זית עד הזהבה.
הגשת את הפתיתים מיד לאחר ההכנה או שהפתיתים המתינו בסיר?
מסירים את המכסה, מוסיפים את גבינת השמנת, הפרמז'ן, שארית החמאה והפטרוזיליה או הבצל.
תקנון אתר