פתיתים אחד אחד Fundamentals Explained
מעוניין לבנות חנותהיי עוז, זה נראה מאוד מגרה ומפתה להכין. יש לי טיפ איך לגרום לפתיתים להיות בעלי מרקם קראנצ`י וטעים מאוד אבל זה דורש המון סבלנות וזה מתכון שנולד לי ממש ממש בטעות.
(בדיוק כשגמרתי את טיגון הבצל בשמן היתה הפסקת מים ולא היו לי מים בבית בשום צורה אז אספתי כל פעם קצת מהמזגן).
מה שמביא אותי לחלק הבא של המאמר: פתיתים כחומר ביד היוצר. תחשבו עליהם כמו על קיר חלק.
הפתיתים עוברים שלב אחד חשוב בדרך שהופך אותם לשונים ממקביליהם: אפייה (לכן כתוב על האריזות.
כדי למנוע תקלות מסוג אלו שקרו לך אני ממליצה להנמיך את הגז למינימום כשמוסיפים את המים ולהוסיף אותם לאט ובהדרגה.
שלום רב רציתי לדעת אם אני עושה כוס פתיתים כמה מים צריך? אפשר להוסיף פפריקה מתוקה ופפריקה חריפה? תודה.
קבלו מתכון לפתיתים בסיר אחד שכל הילדים (ובטח המבוגרים) אוהבים, שמבשלים ברוטב עגבניות מפנק התורם המון לחווית הטעמים המושלמת של המנה.
בוחשים פנימה את עשבי התיבול ואז מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. טועמים את המים – הם צריכים להיות מלוחים. אם לא מרגישים את המלח – מוסיפים עוד ממנו.
משב: למה זה נחשב לאוכל בריאות בארצות הברית אם זה פחמימה ריקה?
פתיתים אפשר לעשות עם בצל מגורד מטוגן. ורק עם מלח ופלפל. יותר טעים והרבה יותר בריא לדעתי
כאמור, פתיתים עשויים מקמח לבן, שככל שהמחקרים מתמקדים בו יותר, נהיה ברור שזהו חומר גלם אחד שמומלץ לצרוך פחות ממנו. החדשות הטובות: פתתים מחיטה מלאה מבשלים בדיוק לפי אותם עקרונות, ואם בכל זאת בא לכם המרקם הנוסטלגי של הפתיתים הרגילים, אין שום בעייה לערבב (ותודה לגניה – ראו תגובות here – על ההארה).
שאלה שמטרידה אותי שנים… איך מחיים פתיתים אחרי קירור במקרר? אחרי הבישול הם מדהימים, ואחרי מקרר הם הופכים לגוש אחד, לא נפרדים ולא אטרקטיביים בכלל. יש דרך להחזיר להם חיים אחרי קירור?
לא אכלתי פתיתים מהגן בערך אבל הכנתי את המעין ריזוטו ויצא מעולה.. שינוי שלי למנה שנתן לה טעם יותר ילדותי (במובן הטוב של המילה) ועוקצני, לתבל בשקיות של תבלין פיצה..
משב: למה זה נחשב לאוכל בריאות בארצות הברית אם זה פחמימה ריקה?