A Secret Weapon For פתיתים אחד אחד
מעוניין לבנות חנותבמתכון האחרון להיום בחרתי למתוח עוד קצת את החבל, ולשדרג בחומרי גלם שאפשר היה רק לחלום עליהם בשנות הצנע בהן הגיחו לעולם: פטריות טריות, גבינת שמנת, חמאה ופרמז'ן.
הטוויסט מגיע בסוף, או אז מצטרפות תוספות מעולם הריזוטו – גבינת שמנת (לא להתקמצן באחוזי שומן בבקשה. אם כבר, אז כבר), חמאה וגבינת פרמז'ן מגוררת, כולן תורמות מימד נוסף של טעם וקרמיות למסיבה, וביחד עם פטרוזיליה קצוצה שנותנת רעננות מתקבלת מנה שאפשר להגיש בכיף לארוחת ערב בתור עיקרית צמחונית.
הבצל לא סופח מים. לך בדיוק לפי ההוראות ותשים מספיק שמן. בהצלחה
ביחד עם הפטריות שיני שום נותנות אופי ומעט מתיקות. אין שום בעייה להוסיף בצל כמו במתכון למעלה – מתחילים לטגן אותו וכשהוא מזהיב מוסיפים את הפטריות והשום.
כשהמים רתחו מכסים ומעבירים את הסיר ללהבה here הכי נמוכה על הכיריים.
בעצמך כתבת שזה סוד ידוע. אלא שלפעמים אני מטגן את הבצל והפתיתים ובכל זאת יוצא גוש או עיסה.
יצא לי בכל זאת די גושי – אפשר היה לפרק אותם במזלג, ובכל זאת, אפשר להמנע מזה?
בוחשים פנימה את עשבי התיבול ואז מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. טועמים את המים – הם צריכים להיות מלוחים. אם לא מרגישים את המלח – מוסיפים עוד ממנו.
כאילו התגנבת למטבח שלי בלילה והכנתי שם את הפתיתים. אפשר להריח!
בהתחלה בישלתי אותם עם אבקת מרק ובצל, אחר כך עם פפריקה וכורכום, ויום אחד ניסיתי אפילו לבשל אותם עם עמבה. לא עבד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
כנסו לסרטון ותגלו את כל הסודות למתכון הבסיסי והפשוט של פתיתים שמצד אחד יוצאים אחד ואחד ומצד שני עסיסיים בטירוף.
הכנתי את הפתיתים ואחר כך הם ממש נדבקו לי לסיר והיה לי קשה לנקות.
פה תוכלו למצוא את המתכונים האהובים והכי מוצלחים שלי. מדי שבוע אעלה סרטון ומתכון חדש שנוסה ונבדק כמה וכמה פעמים, עד שהגעתי לתוצאה המושלמת בעיניי.