Getting My פתיתים אחד אחד To Work
מעוניין לבנות חנותחבל לי מאוד כי פינטרסט זה הרשת החברתית היחידה בה אני נמצאת, גם לא במייל. בכל מקרה תודה על ההסברים והתיאורים הסיפורים והמתכונים הנהדרים.
פתיתים הם הפחמימה האהובה עליי והמתכון הבסיסי שלך מעולה,
אחרי הפשרה קטנה קצצתי אותם, וערבבתי ביחד עם פתיתים ובצל מטוגן. באותו ערב אכלו אותם בבית, ביחד עם סלט ירקות קצוץ וטחינה. ארוחת ערב למופת! אגב, לימים יתברר ששערות של חתול מהדיירים הקודמים נשאבו לתוך המדחס (או המנוע? לא מבין במקררים) והם אלו שגרמו לו להיות תקול. בעע.
עד שהם מתחילים להזהיב והבית מריח כמו לחם. צילום: שרית גופן
קטגוריות: איך להכין.., טבעוני, מבינים לבשל, מבשלים מהבסיס, מתכונים, צמחוני, קואצ'ינג במטבח, ראשונות, שבועות
להבא תקלי עד שמשנים צבע. הדקה הנוספת הזו עושה הבדל משמעותי בתוצאה here ובטעם.
לאחר שהפתיתים מוכנים מומלץ להוסיף גבינת פרמז’ן או צהובה או מוצרלה מגורדת, לערבב ולסגור את המכסה לכמה דקות (הגבינה תימס מהחום).
אז מה הסוד? לא כזה סוד אבל בכל זאת…אני בטוחה שיש כאלה שלא יודעים למה הפתיתים נדבקים להם לגוש אחד במקום לצאת רכים ונימוחים אחד אחד.
המדריך מדהים. כל פעם יוצא לי אחד אחד בארומה מדהימה ובמרקם אלדנטה כמו שאני אוהבת ?
ומדהים שקליה של הפתיתים מפרידה אותם אחד אחד ,פשוט גאוני.
רוצה עכשיו להכין את הפתיתים ורציתי לישאול איך להכין עם כוס אית של פתיתים והאם אפשרי יהיה להוסיף בצל ורסק עגבניות ומתי להוסיפם למתכון?
אז הדרך היחידה שאני חושב עליה כרגע להשאיר אותם אחד אחד היא לפורר אותם היטב בתום הבישול ולא להשאיר על הפלטה, שממשיכה את תהליך הבישול שלהם.
נדמה לי ששאלתי אך לא זוכרת איפה. חיפשתי וחיפשתי… מה הכוונה אש בינונית או אש נמוכה?
שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.